Arkiv Evenemang

Hela dagen

Jönköping / Anmälan till MusikQafé

Ryhovs Herrgård Hus M7

Du missar väl inte chansen att vara med på MusicQafé på Hjärtats Hus? Den 27 april är det dags för det andra tillfället, kl 18-20. För mer information se evenemang längre ner i kalendern. OBS! ANMÄLAN SENAST 19 april till hjartatshus@rjl.se  alt. telefon 072-205 08 46  claeshernegard@hotmail.com  OBS! max antal platser 15st/tillfälle. Först till kvarn gäller för att säkra din plats.  Fika 30:-  OBS! Anmälan är bindande. Meddela i god tid om du anmält dig men inte kan komma så att någon annan kan få din plats.  Kom i tid till kl 18:00 Glöm ej att ange kontaktuppgifter och eventuell…

30SEK

Jönköping / Föreläsning i ord och bild med Maggie Målevik

Ryhovs Herrgård Hus M7

Välkomna till vår träff idag där vi fikar och umgås som alltid. Klockan 16-17 kommer Maggie Målevik att berätta i ord och bild hur visionen om mötesplatsen Hjärtats hus blev verklighet. En föreläsning om och med Tacksamhet. Ingen anmälan krävs. Fika för 20 kronor, swish går också bra.  

Värnamo / Spel och go gemenskap

Växjövägen 26 D

Välkommen till oss i Värnamo där vi idag planerar att spela spelet "När då då". Stig lär oss och vi får en go stund tillsammans, även vid fikabordet såklart. Ingen anmälan krävs. Ta gärna sällskap av närstående eller vän. Ps. Håll utkik på sociala medier osv då vi tittar efter annan lokal.