Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Jönköping/ Intro till ”HMOU-Häng med oss ut”

19 april, 2023 @ 14:00 - 17:00

(Bild från artikel ur Kommunalarbetaren) Må bra i naturen – det är receptet för Häng med oss ut i Sjöbo – Kommunalarbetaren (ka.se)

Välkommen till träff på Hjärtats Hus i Jönköping!

15:30-16:30 Idag kommer Elin Danielsson, som är ny administrativ samordnare för Hjärtats Hus att kort introducera ”HMOU- Häng med oss ut”, ett spännande samarbetsprojekt mellan socialpsykiatrin och Friluftsfrämjandet där syftet är att lyfta och stärka deltagarna till ökat välmående, glädje och gemenskap genom aktiviteter i naturen utifrån gruppens önskemål och förutsättningar. Elin utbildades till ledare i konceptet under sin tid som anställd i Vaggeryds Kommun och vill gärna berätta mer om vad det handlar om och undersöka, kan detta vara något för – och finns det intresse för att starta upp en grupp hos Hjärtats Hus?

 

Länk till projektets hemsida för mer info:

Häng med oss ut! – Sjöbo kommun (sjobo.se)

I Jönköping har det startats en HMOU-friluftsgrupp anpassad för neuropsykiatrisk eller psykisk funktionsnedsättning, följ länken nedan om du är nyfiken på den:

Häng med oss ut JKPG, friluftsgrupp för dig med funktionsnedsättning – Jönköpings kommun (jonkoping.se)

 

Promenad för den som vill och så fikar vi gott tillsammans, stort tack till våra fina volontärer som ordnar med det. 20:- eller över.
Swish finns, kontanter tas tacksamt emot då det underlättar för oss.

Ingen anmälan krävs till någon av våra träffar. Ta gärna sällskap med någon närstående eller vän då du kommer till oss.

Välkommen!

 

Detaljer

Datum:
19 april, 2023
Tid:
14:00 - 17:00